HELDEN

Manlief had boodschappen gedaan en die stonden op het aanrecht. Boodschappen deels bestemd voor de avondvierdaagse. Zoals een paar flesjes water. Vandaag is de tweede dag en gisteren bleek dat er tijdens de tocht vooral behoefte was aan water; het was warm geweest en vandaag zou het nog warmer worden.

In een flits dacht ik; wat een toepasselijke naam ‘held’.  En meteen daarna realiseerde ik mij dat de flesjes water natuurlijk niet de merknaam ‘held’ droegen. Nee, het ging om het woord ‘helder’ maar omdat de verpakking er half overheen zat waren die laatste twee letters mij ontgaan. Toen ik de verpakking verder bekeek zag ik dat het om “helder water” ging.

Rare naam eigenlijk; helder water. Het zou gek zijn wanneer dit water niet helder was geweest. Verder stond er; 100% van de nettowinst gaat naar waterputten in de derde wereld. Niet te geloven, fair trade water. Voor een fair trade prijs bleek later. Water verpakt in veel plastic en daarvan gaat de winst naar het goede doel. Voelt een beetje krom maar ook wel helder. En -zo stond op de verpakking- iedere druppel telt…. Mijn helden hebben overigens ook deze dag met goed resultaat afgerond. Nog twee dagen vol hectiek te gaan en dan gaan we alle vier een lang weekend genieten van veel zon. En weinig kilometers. Afbeelding

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s