Struinen

Ik heb zo’n bewondering voor Dirkjan van Oord, Sijmen en Siep Stronks en Suzanne Prins. Zij organiseren voor de eerste keer “Struinen in de Tuinen”, een zomers vervolg op “Gluren bij de Buren”. Zondag aanstaande is het zover, dan wordt er in 75 tuinen in Amersfoort opgetreden door –voornamelijk- Amersfoortse amateurmuzikanten. En onze tuin is één van die 75 tuinen.

Een hele organisatie, maar het lijkt er op of het weer helemaal is gelukt. Vanavond was er een informatie-avond en konden de tassen opgehaald worden. We kregen twee tassen mee vol met koffie, thee, roerstaafjes, folders, informatiebladen en een prachtige tuinplant. Kortom; alles wat er nodig is voor een feestje zondag.

Bij ons komen “Bro ’n Sis”.  Zoals de naam al zegt; een broer en een zus. Daar lijken we inmiddels patent op te hebben want in december toen er “Gluren bij de Buren” was hadden we “Van Sweden”, ook een broer en een zus en dat is ons toen goed bevallen. Dit keer wordt het broer Gert met gitaar en zus Emma die zingt en viool speelt. Nu maar hopen op mooi weer. En als het toch wat grijs dreigt te worden zorgen we zelf wel voor een zonnetje. Afbeelding

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s