Zeef

Af en toe word ik gek van mezelf, loop ik achter de feiten aan, heb ik het eigenlijk te druk. In mijn hoofd vooral, want als ik alles op een rijtje heb gezet in mijn ‘things to do’ boekje valt het best mee. 

Vorige week was zo’n week. Veel meer uren gewerkt dan normaal, kinderen moesten naar allerlei clubjes en feestjes, er was een schoolfeest, we hadden net een familieweekend achter de rug en we vierden vrijdagavond Pucks verjaardag met een slaapfeestje.
Afgelopen zondag hoefden we niets. Dat betekende voor mij veel achterstallig onderhoud: koelkast opruimen, ramen lappen en toen ik toch bezig was het gordijn wassen, want daar zat nog steeds een vlek kattenpies in. Vandaag kwam ik tot de ontdekking dat de gordijnen wel gewassen waren, maar zonder zeep. Bij nadere inspectie bleek dat de vlek er inderdaad niet helemaal uitgegaan was. Ik wacht nu tot de poes er weer tegenaan piest, en dan was ik het gordijn opnieuw. Dan wél met zeep.

Afbeeldingze

2 gedachten over “Zeef

    • Nu je het zegt…. Ik dacht dat eerder van niet, maar aan de andere kant… Misschien moet ik die pillen ook eens proberen. Ga ik daarna lekker schoonmaken 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s