Afwas

Daar staan we dan, het lijkt wel vakantie. Ik was af in een emmer, en met veel moeite boen ik de resten van de lasagne uit de schaal. Marcoen staat naast me te wachten met een theedoek in de aanslag. Hoe dat komt? Omdat we een nieuwe afwasmachine hebben. Huh?

Omdat onze machine het al 14 jaar had volgehouden, maar steeds vaker afsloeg en rare geluiden maakte, besloten we tot de koop van een nieuwe. Marcoen had een mooie machine gevonden via internet en die werd vandaag bezorgd. De oude machine werd meegenomen en vanmiddag wilde Marcoen onze nieuwe aanwinst aansluiten en bekeek hij de machine even van onderen. Zat er een enorme scheur in! Na wat telefoontjes over en weer is de uitkomst: …….

Kortom. We weten nog niet wanneer we onze nieuwe nieuwe afwasmachine in gebruik kunnen nemen. Tot die tijd wordt het ouderwets handwerk. Da’s wel even wennen…..

Afbeelding

2 gedachten over “Afwas

  1. Jullie gebruiken ook veel te veel lepeltjes. Je hebt er maar eentje nodig en die spoel je af als het echt te gortig wordt. Zo ben je uren aan de afwas. Maar misschien vind je dat stiekem wel gezellig.

    • Je hebt gelijk. Maar er is een cultuuromslag bij ons nodig. We zijn zo gewend om telkens een schone lepel te pakken. Er zitten trouwens ook messen en vorken bij. Toevallig kwam er ook nog iemand eten vandaag, dus nog meer bestek. Morgen eten we maar Pizza, zo uit de doos, zonder bestek en zonder borden 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s