De bel ging….

Pim deed open. Er werd gegild en voor we het wisten stond er een duiveltje binnen. Een paar spoken bleven achter op de stoep. Het duurde even voor ik hen herkende; het waren meiden uit de klas van Pim; zich ‘opgetut’ in verband met Halloween. Dat het vandaag Halloween was wist ik omdat ik bij de Jumbo meer pompoenen zag liggen dan normaal. Ook lagen er vellen papier of stickers om op de pompoenen te plakken zodat je ze niet hoefde uit te hollen en toch gezichtjes kon maken.  Wel een beetje gemakzuchtig realiseer ik me nu, maar goed….

Dat er ook kinderen bij ons aan zouden bellen had ik niet verwacht. En eerlijk gezegd wist ik niet of ze ook kwamen om snoep, net als bij Sint Maarten op 11 november. Dat onthoud ik altijd wel en meestal zorg ik dan voor een lading twixjes en marsjes. Ook omdat ik het fijn vind om vanaf 12 november zelf ook nog een paar dagen te kunnen snoepen van deze lekker reepjes.

Ik begreep al snel dat snoep wel welkom was. In de snoeptrommel zaten nog wat doosjes smarties, dus daar zijn we nu ook van af. Ach… zo’n groepje meiden die met veel lol dit hebben voorbereid en zich echt leuk hadden aangekleed, dat kan ik wel waarderen. Zolang het maar bij zo’n groepje leuke meiden blijft….

Afbeelding 

3 gedachten over “De bel ging….

  1. Haha lachen…wat leuk van die meiden, zullen vast heel veel prep lol gehad hebben.
    En gelukkig nog smarties in huis dan .. Grappig

  2. Lisa had ook een halloween-feestje. Was verkleed als zombie. Erg “mooi” en afgrijselijk! Stuur je de foto wel…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s