Zwart Schaap

Afbeelding

Een mailtje van mijn neef. Of we zin hadden om vandaag langs te komen op de voormalige luchtmachtbasis Soesterberg. Hij is daar herder en ging vandaag samen met zijn hond Sweep aan de slag met zijn kudde schapen. Wat een prachtige belevenis werd het. Marc vertelde over de veranderingen op de basis, hij legde uit hoe je de hond kon sturen, en liet ons ervaren hoe mooi zijn vak kan zijn.

Afbeelding

We liepen een eindje en genoten, de zon kwam tevoorschijn en we vonden het jammer dat we weer wegmoesten in verband met een andere afspraak. Voor herhaling vatbaar. Wil je meer zien kijk dan op www.marcusrudolph.nl .

Afbeelding

 Toen we de basis afreden zei Puck; “Misschien wil ik later ook wel herder worden”. Dan kan ze straks misschien wel stage lopen bij mijn neef.

Afbeelding

3 gedachten over “Zwart Schaap

  1. Wat leuk! Die onderste foto van de schapen is mooi. En ook heel grappig, die grote mannen met die staarten ;). Puck heeft geloof ik ook een staart maar dat kan ik niet zien, de muts zit ervoor. En Puck die de handen net zo heeft als Pim, achter op de rug, vast… toevallig? Was een prachtige dag om buiten te zijn. Mooi verhaal.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s