Dromen

Dromen heb ik gekregen. Heel veel dromen. De komende week ga ik dromen over wat ik allemaal kan winnen met mijn staatslot, gekregen van een lieve vriendin. Een lot met een waanzinnig mooi getal er op. Eentje die heel goed voelt; naast twee nullen allemaal oneven getallen. Eindcijfer 95. Daar moet wel een prijs uit komen!

Inmiddels heb ik al nagedacht wat ik met het gewonnen geld ga doen. Hier is de shortlist: Een camper, houten vloer in huiskamer, nieuwe badkamer, fiets voor zoon, een weekje zon, een kleurig schilderij boven de bank, een iPad voor mijn man, een schoonmaakster die 1x per week een dagdeel komt, doorzettingsvermogen,  pianoles, een inspreekcursus voor mijzelf, maandelijks naar een schoonheidsspecialiste, met het vliegtuig een weekendje naar Italië, nog een extra paar leren laarzen, een persoonlijke coach die mij weer in beweging krijgt, verwarming op zolder, een schildercursus, een musicalabonnement samen met mijn dochter, ….. en als het heel veel geld is een nieuw huis. Hoewel, eigenlijk woon ik hier ook prima.

Het is heerlijk om zo na te denken over alle materiële zaken die ik zou kunnen kopen. Maar het liefst zou ik willen dat de vriendin, waarvan ik dit bijzondere cadeautje kreeg, een heel mooi jaar krijgt. Dat ze de baan van haar dromen vindt, een leuke vriend op de kop tikt en dat ze meer licht ziet dan duisternis. Serieus, daarvoor zou ik al mijn dromen zo opzij willen zetten.

Afbeelding

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s