Inspiratie

“Mooi hè, mama?” Puck strekt haar arm naar me uit en laat haar nieuwe armbanden zien. “Prachtig, lieverd…” antwoord ik. Ik pak haar hand vast en trek Puck naar me toe om haar even lekker te knuffelen. We hebben een leuke middag gehad; we volgden een workshop “armband maken”.

Toen we op de lokatie aankwamen stond daar een tafel met verschillende bakjes vol kralen. Aan twee rekjes hingen allemaal voorbeelden.  En toen mochten we kiezen; niet makkelijk wanneer je bijna alle kralen prachtig vindt en sowieso al snel last hebt van keuze-stress. Uiteindelijk koos Puck voor roze kralen en ik ging voor ijsblauw en een zweempje paars. Daarna mochten we nog bedeltjes uitkiezen en toen regen we de losse kralen tot een armband. Heerlijk… samen een beetje pielen met een mooi resultaat.

Afbeelding

Afbeelding

En wat ik erg leuk vond; diezelfde avond zijn we weer aan de slag gegaan, maar nu thuis met onze eigen kralen. Dat resulteerde in een rood/paars/witte armband. En vanavond heb ik zelfs samen met mijn zoon zitten klooien.  Heerlijk, het lukte voor geen meter, ik knipte het elastiek te kort en de helft van de kralen vier er weer af, maar dat kan me niet schelen. Het was een leuk half uurtje.

Ik bedenk me ineens een goed voornemen voor het komend jaar: ik laat me vaker inspireren.

Afbeelding

Een gedachte over “Inspiratie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s