Talent? Ehh…

Afbeelding

En nu? Ik kijk naar het kunstwerk in mijn handen. Natuurlijk weet ik wel wat het moet voorstellen; Pims knuffel “Oscar” nagemaakt in klei. Hoe oud zou Pim zijn geweest? Ik schat een jaar of vijf, toen deed hij mee aan “De Hoge Hoed” van Scholen in de Kunst in Amersfoort.  Twee jaar later deed Puck hetzelfde. Zij boetseerde haar knuffel “Puh”.

Afbeelding

En nu zit ik dus met twee kleiwerkjes die jarenlang in verschillende kasten stonden. Eerst natuurlijk flink in het zicht, maar naarmate de tijd vorderde verhuisden ze steeds naar een minder zichtbaar plekje. En vandaag vond ik ze achter wat boeken in de boekenkast boven. Opruimen van een kast is in het begin leuk, maar aan het eind houd je altijd een paar dingen over waarvan je niet precies weet wat je er mee moet doen. Iemand een suggestie?

2 gedachten over “Talent? Ehh…

  1. Ha Nienke, wij hebben 1 doos met knutselwerkjes, op zolder, daarin zit een “slapend paard” van Femke, het is een mooie knobbel klei, maar te leuk om weg te doen. Ook een “graskikker”van Jos, iets groens met strepen! Soms komt de doos tevoorschijn en bekijken we verterderd de kunstwerken! Liefs Annemiek

  2. Of je doet dat wat ik ook heb gedaan; als je iets vindt wat je niet weg kunt / wilt gooien, dan vraag je gewoon je schoonzus!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s