Mantel van de Grijze Jager

 

Ooit schreef ik een blog over de boeken die Pim graag leest; de Grijze Jager serie van John Flanagan. Sindsdien komen er allerlei mensen op mijn weblog die googlen op grijze jager of mantel. Wel grappig, want ik heb datzelfde gedaan toen Pim me vroeg om een mantel zoals die werd gedragen door de Grijze Jager.

Ze zijn in de handel geweest, maar door de enorme populariteit waren ze al snel uitverkocht. Gelukkig heeft Pim een oma die erg goed is met naald en draad. Samen zijn ze de stof gaan kopen en inmiddels kijken andere jongens vol ontzag naar mijn zoon wanneer hij langs loopt in zijn ‘grijze jager mantel’. Als mijn schoonmoeder zou willen zou ze een handeltje kunnen beginnen denk ik.

Maar goed, voor alle mensen die via google hier terecht zijn gekomen en die op zoek zijn naar een mantel; vraag een moeder, schoonmoeder, buurvrouw of misschien buurman die goed kan naaien om stof te kopen en aan de slag te gaan. Druk de foto’s bij dit blog af en laat die zien. Je zoon (of dochter) zal je eeuwig dankbaar zijn.

Afbeelding

Wat ik zelf erg fijn vind: Pim gaat nu zonder mopperen mee wandelen. Niet zonder zijn mantel en pijl en boog, maar dat kan me niet schelen….. hij loopt enthousiast mee!

4 gedachten over “Mantel van de Grijze Jager

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s