Stoere nicht

Afbeelding

Ik heb een stoere nicht. Ze is de dochter van een volle nicht van mij, dus eigenlijk is het mijn achternicht. En ze is de stoerste nicht die ik heb omdat ze op de ‘grote vaart’ werkt. De komende tijd zit ze op de Jumbo Spirit, een schip dat bijna honderd meter lang is. Ze zit nu in Singapore en dat weet ik omdat ze dat schreef in een mail en omdat ik in mijn gegevens van dit weblog las dat vandaag iemand in Singapore mijn blog heeft bekeken. Aangezien ik niemand anders ken daar…. De komende weken is ze druk bezig met het opknappen van de Jumbo Spirit in een dok. Dit is de eerste keer dat ze zo’n grote opknapbeurt in een dok mee maakt. Ik hoop voor haar dat er een goede koelkast is met koude biertjes, zodat ze na de zware arbeid een beetje af kan koelen. Want 30 graden lijkt me best heet 😉

4 gedachten over “Stoere nicht

 1. Hi Nienke,

  schrik, zie ik opeens mezelf in jou weblog verschijnen 🙂 Het is inderdaad best warm hier in Singapore, wordt pas vanmiddag opgehaald dus heb vanmorgen even rondgelopen in de stad, langs de Singapore rivier naar de kust en heel toeristisch even een rondje in het reuzenrad gedaan.

  Groetjes “je stoere nicht” Maaike 😉

 2. Vreemd,normaal zijn schepen te traceren via marinetraffic.com,maar dit schip is al 3 maanden
  ”buiten beeld”. Spookschip misschien?

  Groet, Jan van Veen.

   • Marintraffic is niet zo sterk in deze regio (zijn in deze regio ook niet veel schepen via AIS te zien, weet ook niet waarom. Maar voorlopig zijn wij nog steeds te Singapore en liggen langszij het droogdok.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s