“Alles heeft een ritme”

Waar is de tijd gebleven dat ik met de KRO-studio op schoot voor de televisie zat en ik punten gaf aan de verschillende artiesten. Waar is de tijd gebleven dat het nog iets bijzonders was, een evenement waarvoor ik thuis bleef. Die tijd ligt al een kwart eeuw achter me. Jaren geleden ben ik al afgehaakt; het Eurovisie Songfestival kan me niet meer bekoren.

Wel jammer, want ik genoot destijds volop van dit festival. Zo kon ik het liedje van de Zweedse broers “The Herreys” binnen ‘no time’ meezingen; “Diggy-Loo-Diggy-Ley” in 1984. Een paar jaren later had je de meiden van “Frizzle Sizzle” met “Alles heeft een ritme”. Ik vond het toch een leuk lied! En moet je nu eens zien; wat een traag tempo…. En die kleren!!!

In datzelfde jaar (1986) won overigens Sandra Kim met “J’aime la vie”. Ook dat liedje kan ik voor een groot deel meezingen, maar vraag mij niet welk liedje vorig jaar won. Of wie er vijf jaar geleden voor Nederland mee deed. Vanavond Anouk, daarvan ben ik op de hoogte. Misschien ga ik zelfs wel even kijken. Maar als ze vanavond niet door de voorronde komt beloof ik bij deze dat ik nooit, maar dan ook nooit meer naar het Eurovisie Songfestival ga kijken. Ik denk wel dat ik even naar Anouk ga kijken. De uitslag zie ik wel bij nu.nl.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s