Bezorgd!

Afbeelding

Wat een geweldige ochtend was het. Dertig kinderen uit groep 8 van de De Tafelronde, lokatie St. Joris liepen door de wijken Kruiskamp en Koppel. Met een plattegrond in hun handen en tassen vol met wijkkranten sjouwden ze van huis naar huis. En dat viel nog niet mee! Zo waren er een paar meiden die helemaal niets begrepen van de plattegrond. Ik heb ze geholpen, maar omdat ze zelf al niet meer wisten waar ze wel en niet waren geweest betwijfel ik of er echt overal bezorgd is.

Bij een andere groep zaten juist weer kinderen die alles perfect onder controle hadden; per straat werd er bezorgd, en als dat klaar was werd de straat op de plattegrond ingekleurd. Als alle straten een kleurtje hadden was de klus geklaard. Sommige kinderen slenterden quasi verveeld rond, anderen liepen bijna huppelend langs de deuren. Na twee en een half uur waren al de kinderen weer in de klas boordevol enthousiaste verhalen.

Van het verdiende geld gaan ze binnenkort samen picknicken. Een eindpicknick, want nog twee weken en ze hebben vakantie. Daarna zullen ze elkaar minder zien, want dan vliegen ze allemaal uit. Naar verschillende middelbare scholen. Slik….

Afbeelding

3 gedachten over “Bezorgd!

    • Ik wilde er zeker van zijn dat jij er ook eentje kreeg, dus heb ik er zelf een eigenhandig door je bus gegooid. Was dus helemaal niet nodig, was al gebeurd 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s