Gemiste oproep

Gemiste oproep: Juf Sanne…. Ik kijk op mijn mobieltje en schrik. Juf Sanne is de juf van Pim en Pim is sinds vanochtend op schoolkamp. Er zal toch niet iets ergs gebeurd zijn? Ik luister de voice-mail af. Helaas, ze heeft geen berichtje achtergelaten. Ik bel terug, er wordt niet opgenomen. Terwijl ik naar huis fiets bedenk ik wat er gebeurd zou kunnen zijn. Ik ben niet in paniek, maar helemaal gerust ben ik er niet op. 

Even later hoor ik van Marcoen wat er aan de hand is, ook hij is gebeld door de juf. De slaapzak van onze zoon is zoek. Of de slaapzak van een klasgenootje is zoek. Ze hadden beide dezelfde soort slaapzak mee, maar op de lokatie is er maar één gevonden. Hmm…. Een pak van mijn hart. geen gebroken voortanden, gekneusde enkel of onoplosbare ruzie. We hebben nog een slaapzak liggen en Marcoen brengt hem naar de kampeerboerderij, 20 kilometer hier vandaan. Kan mijn zoon tenminste lekker slapen vannacht. En ik ook!

Afbeelding

 

 

2 gedachten over “Gemiste oproep

    • Nee, nergens nog te vinden. Nu maar afwachten of hij opduikt wanneer alle spullen daar weer opgeruimd worden. Het schijnt nu op de slaapzalen nogal een puinhoop te zijn.
      Pim komt pas vrijdag terug, maar ik denk dat hij het wel leuk vindt. Het is wel stil in huis 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s