And the winner is……

Afbeelding

We hebben hem binnen! De fles wijn, de trofee voor ‘Lelijkste Souvenir van het jaar 2013’. Gisteren heeft mijn schoonmoeder onthuld dat de inzending van Marcoen door een onafhankelijke jury was gekozen tot allerlelijkste souvenir. 

Mijn schoonmoeder spaart al jaren de lelijkste souvenirs en inmiddels is er een fles wijn mee te winnen. Er zijn een paar regels: het souvenir moet niet teveel geld kosten en de plaats moet er op staan. Op de verjaardag van mijn schoonvader (half oktober) wordt gekeken welke inzending het lelijkst is en de winnaar gaat naar huis met een fles rode wijn. Het levert nog wel eens discussie op, want wat de één voor geen goud in zijn of haar huis wil hebben vindt de ander juist prachtig. Maar goed, de jury heeft het laatste woord en weet -als het goed is- niet precies welk souvenir door welk familielid is meegenomen.

We hadden dit jaar goed ingezet als gezin want we hadden maar liefst drie inzendingen; de brug van Avignon in hout, een lelijk schilderijtje uit Corfu en het roze trabantje met sneeuwbol er op vanuit Berlijn. Het trabantje van Marcoen heeft dus gewonnen.

Afbeelding

Proost!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s