Het wordt een eh… bijzonder jaar!

Image

“Op je werk weet je niet zo goed wat er precies van je wordt verwacht. Dat maakt je onzeker. In augustus stap je over naar een andere baan, waar je beter tot je recht komt…”

Ik lig in bed en lees de Horoscoop voor het jaar 2014 in het AD. Wat heerlijk om te weten dat het met mijn werk wel goed komt. Het werk dat ik nu doe bevalt me goed, maar de toekomst is best onzeker. Komt de gemeente over de brug met voldoende geld of wordt er nog meer bezuinigd? Hoe dan ook; in augustus stap ik over. Ben wel nieuwsgierig wat voor werk ik dan ga doen. Ik lees verder; “In september en oktober heb je veel meer energie en durf je een grote stap te zetten. Tijd voor verandering!” Jemig, dat duurt nog ruim een half jaar en aan wat voor grote stap moet ik denken? Wij gaan met ons gezin niet een Bed and Breakfast beginnen in het buitenland, verhuizen binnen Amersfoort doen we alleen wanneer we een grote prijs winnen bij de loterij en getrouwd ben ik al. Oh, wacht eens. Ik lees dat het in de liefde al een langere tijd niet lekker zit. In juli spreek ik dit uit. “Het wordt dan buigen of barsten, maar een ding is zeker; jij pikt het niet meer”. Oeps…  Ik kijk nog eens goed of ik mijn eigen horoscoop wel te pakken heb, want zover ik het weet loopt onze relatie juist lekker. ‘Vissen’, dat klopt. Maar dan wordt het helemaal een probleem want mijn man is ook ‘Vissen’. Wie van ons moet dan buigen en wie moet barsten? 

Ik geloof eigenlijk niets meer van deze horoscoop, behalve van de zinnen: “Jouw intuïtie werkt heel goed en je begint erop te vertrouwen. Zeker als het over mensen gaat waar je van houdt”. Ik knip het bedlampje uit en kruip lekker tegen Marcoen aan. Het zit wel goed!

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s