Scheef

Er speelt een meisje in het zand bij Zandfoort aan de Eem, aan de andere kant van de weg zie ik de Vita Nova liggen. Ik kijk op mijn horloge en zie dat ik ruim op tijd ben voor mijn afspraak bij de bloedbank op de Amsterdamseweg. Hard fietsen is deze keer niet nodig. Ik vervolg mijn weg richting de Brandweerkazerne en terwijl ik de weg oversteek valt mijn oog op de camperplaats aan de Eem. Ik ben er al vaker langsgefietst, maar nu wordt het mij ineens  duidelijk; die camperplaats is gewoon scheef!

Afbeelding

Dat is toch bizar… Net zoals elke kampeerder begrijpt dat het onhandig is om met een tent op een schuin gedeelte te gaan staan, lijkt het me ook logisch om met een camper op een vlak stuk te gaan staan wanneer dat mogelijk is. De camperplaats ziet er erg nieuw uit en lijkt het me niet zo lang geleden aangelegd. Hebben ze de waterpas vergeten? Is er een rekenfout gemaakt?  Was het onmogelijk om het gedeelte recht te leggen? Of was dit een bestaande parkeerplaats die ze scheef hebben aangelegd in verband met de afwatering? Waarschijnlijk is er een andere verklaring voor. Wie het weet mag het zeggen! 

Afbeelding

 Afbeelding

2 gedachten over “Scheef

 1. Hoi Nienke,
  Nee,ik weet het ook niet;wij hebben een camper en dit was ons ook al opgevallen.
  Omdat we in Amersfoort wonen,gaan we daar uiteraard niet snel staan.
  Schijnt niet zo’n populaire plek te zijn;veel verkeerslawaai,hangjongeren en ongezellig.
  Als grote plus uiteraard,dicht bij onze mooie stad!
  Er is sprake van (geweest?)om een camping-camperplek te realiseren bij het
  Heiligenbergerbeek-Elisabeth-terrein;dat zou een prachtlocatie kunnen zijn.
  Overigens hoop ik dat je doorgaat met je blog;misschien wat meer “vuurwerk”er in.
  Groeten,Jan en Tonie.

 2. Hi Jan en Tonie, dank voor je bericht. Ik zal eens nadenken over wat meer vuurwerk. Weet eigenlijk niet of ik daar toe in staat ben. Ik wil sowieso niemand kwetsen… Maar, blijf het blog volgen, wie weet volgen er binnenkort wat knallers (om mee te beginnen, dan komt het echte vuurwerk vanzelf hoop ik)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s