Soms zit het mee….nu zat het tegen

IMG_6863Daar gingen we, Marcoen en ik. Op naar de camping in Overijssel waar we twee weken lang gestaan hebben. Vorige week vrijdag waren we met zijn vieren teruggekeerd naar Amersfoort en de bedoeling was dat we gisteren en vandaag op de camping het verjaarsdags-feest van Puck zouden vieren met vier vriendinnetjes. We hadden daarvoor de vouwwagen laten staan. Helaas…

De verzamelde stokken om een kampvuurtje mee te maken konden weer terug naar het bos. De marshmellows bleven in de zak. Factor 20 werd niet gebruikt. Geen giechelende meisjes in de vouwwagen. Geen gespetter in het vennetje bij de camping. Geen ontbijt met slaperig uitziende tieners.

Puck werd namelijk ziek en niet zo’n beetje ook. Eerst dachten we dat het te maken had met de geïnfecteerde tekenbeet die ze had opgelopen tijdens de vakantie en waarvoor ze antibiotica kreeg. Maar uiteindelijk bleek het een zware buikgriep te zijn waarbij ze meer dan 40 graden koorts kreeg en als een ziek vogeltje op de bank lag. Ze was nog niet genoeg opgeknapt om te kunnen genieten van een feestje. Met tranen in haar ogen gaf ze aan dat ze zich inderdaad niet goed genoeg voelde.

Wat is het balen wanneer je een feestje voor je dochter moet cancelen. Een feest waar ze al weken naar uitgekeken had en die de nodige voorbereiding gevergd had. Qua timing leek het goed te gaan; het weekend regen, maar nu mooi weer. Maar nee…. Positief is wel dat Puck weer wat eet en dat de glimlach op haar -nu wel heel smalle- gezicht weer terug is. En dat feestje; we gaan wel iets nieuws bedenken.

De vouwwagen staat nu voor de deur. De vakantie is achter de rug. Vanavond maar een flink glas wijn. Ik heb de blues….

IMG_6770

Een gedachte over “Soms zit het mee….nu zat het tegen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s