COLUMNS SAAR MAGAZINE

Ze zijn persoonlijker dan de columns in het AD-Amersfoortse Courant en daardoor vind ik het spannend om de linkjes te delen. Toch doe ik het, tenslotte wil ik ook graag dat de stukken die ik voor Saar-Magazine digitaal schrijf gelezen worden. Daarom een paar linkjes naar columns die ik eerder heb geschreven voor dit platform voor 50+ vrouwen. Ik noem mijn zoon en dochter in de stukken Teun en Pien. Dat doe ik ivm hun privacy. Natuurlijk zijn ze op de hoogte van het feit dat mijn teksten soms ook over hen gaan. Druk op de blauwgedrukte woorden om de link te openen.

Cyste op eierstok

Een tijd geleden bleek er een cyste te zitten op mijn eierstok. Ik schrok me rot. Het hield me flink bezig. Hier lees je hoe dat ging.

Zoon heeft rijbewijs

Leuk hoor, dat hij zijn rijbewijs heeft, maar ik vind het toch flink spannend wanneer hij de auto pakt en onderweg is. Ben altijd weer blij wanneer de auto weer voor de deur staat.

Heb ik zo’n slechte conditie?

Volgens mijn Garmin Smartwatch heb ik de conditie van een 79-jarige. Het moet niet gekker worden. Ik doe echt mijn best om wat fitter te worden, maar het lijkt maar niet te lukken.

Dochter is dol op regenboogvlaggen

Het was best wel een dingetje voor mijn dochter. Eigenlijk vond ze het ook gek; uit de kast komen. Maar het lucht ook op.

Auditie bij Muziek Theater Amersfoort!

Al lange tijd wilde ik me aansluiten bij een musicalvereniging. Ik trok de stoute schoenen aan en deed auditie. Dat viel niet mee!

Slapend rijk worden

Onze zoon wilde graag op een makkelijke manier geld verdienen. Echt makkelijk was het niet maar voor hem was het een prima week waarmee hij zo’n duizend euro verdiende.

Recalcitrant na te hoog cholesterol

Ze deed echt haar best, de praktijkondersteuner. Maar op de een of andere manier stond ik niet open voor haar tips. Natuurlijk weet ik wel wat het beste is voor mijn gezondheid. Maar het daadwerkelijk doen….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s