Boos

“We hebben u gemist” staat er met grote rode letters op de brief die ik kreeg van de Hartstichting. Zou ik de enige zijn die zich ergert aan zo’n tekst? Wat nou, ze hebben me gemist. Ja… ik heb dit jaar nog geen geld overgemaakt en door deze brief word ik ook niet gestimuleerd. Integendeel. Niet dat de hartstichting geen goed doel is, maar ik erger me aan zo’n organisatie.  Een bedelbrief sturen met “We hebben u gemist”  op de envelop en in de envelop kaarten waar ik niet om gevraagd heb….daar krijg ik spontaan puistjes van.

Bij mij geeft het gewoon irritatie, maar bij anderen verdriet. Neem nu mijn moeder, ook zij kreeg deze brief. Hij was -net als mijn brief overigens-  geadresseerd aan “Dhr. Gorter”. Denk dat ze daarmee mijn vader bedoelen, en laat die nou al 6 jaar geleden overleden zijn. Best pijnlijk, want ja… mijn vader wordt inderdaad gemist.

Was er een aantal jaren geleden ook niet iets met het loon van de directeur van de hartstichting? Ach, misschien moet ik me niet al te druk maken.Afbeelding

Ik zocht overigens even naar het inkomen van die directeur, en ik schrok. Ook de andere goede doelen betalen flink voor hun directieleden. Zie: http://www.gemiddeld-inkomen.nl/salarissen-directeurs-goededoelen Nee. Dit jaar geen bijdrage van mij voor de Hartstichting.

 

3 gedachten over “Boos

  1. Ik wil het niet weten. Wat ik erger vindt is dat er boven de brief geachte heer Gorter staat. wat ook boven mijn brief staat. . kus

  2. Ook wij kregen diezelfde brief (met dezelfde ergernis). Voordeel is dat “Dhr. Gorter” bij ons wel klopt.
    Moest echter wel gelijk aan pa denken…..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s