Eind goed, al goed

Eventjes was ze teleurgesteld. Puck kreeg tijdens de intocht niet zo heel veel extra snoep rond haar nek. Naast een veter met wat snoepjes en een zakje chips van mij had ze van buurman Coen prachtige bloemen gekregen. Ze was er blij mee, maar zag om zich heen klasgenootjes die tassen met snoepgoed met zich meedroegen. Dat, samen met de vermoeidheid, zorgde voor een paar tranen. Tranen die ze manmoedig wegslikte want ze schaamde zich er ook een beetje voor. Tranen die overigens geheel opdroogden toen buurmeisje en grote vriendin Isis een ketting met snoepjes kwam brengen.
Het is een raar iets. Vier dagen wandelen en dan, op de laatste dag, een soort competitie; wie krijgt het meeste snoep omgehangen. Ik heb mijn dochter nog eens extra geknuffeld en haar benen en voeten liefdevol gemasseerd. Met een glimlach viel ze uiteindelijk slaap. Afbeelding

3 gedachten over “Eind goed, al goed

  1. Pim en Puck, van Harte Gefeliciteerd met het behalen van de avond vierdaagse . Hiep per de piep, dikke kus van OMA.

  2. wat erg, voel me ietsiepietsie schulding, ik stond dan wel aan de kant tussen de mensenmassa (wat was het druk he, was het leuk om zo binnen te komen of moesten jullie heel veel stil staan?) maar ik had helemaal geen snoep in huis en ook geen bloemen > kwam wel speciaal voor jullie aanmoedigen, vertel dr dat maar :).
    Ik had gewoon even langs de jamin moeten gaan natuurlijk was koopavond..had helemaal niet door dat het toch echt belangrijk is….voor ze (dat krijg je als je geen kinderen hebt 🙂 ).
    maar wel hartstikke leuk en idd gefeliciteerd net als oma dat ze meegelopen hebben en prachtig dat ze dat op dr mooie rode glanzende slippers heeft gedaan

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s